Definitive Guide Yangın Söndürme Sistemleri için

Kolay ulaşılabilen bir bapdan kolaylıkla aşağı inilmesini katkısızlayacak şekilde ve yapıda monte edilmeli, insanoğluın birbirlerine mazarrat vermeyeceği vâsilikte yapılmalıdır. Yeni binaların yapı denetimlerinde bulundurma zorunluluğu mevcut birkaç kuruluşdan biri yangın merdivenlerdir.

Bu makalede yangınlarla mücadelenin son aşamasından bahsetmiş olduk. Okumaya devam buyurmak isteyenler ciğerin yangınlarla mücadelenin ilk basamağı Yangın Kavrama Sistemleri ve ikinci basamağı Yangın Alarm Sistemleri makalelerini öneririm. İyi okumalar.

Yönetmeliklere için binanın dış yüzına monte edilerek yangın simultane emeksiz ulaşılarak binadan çıkılmasını sağlayıcı yangın merdiveni, yanmayan metallerden örgülır. Makul standartlara mevla yangın merdivenlerinde basamak adetsı ve yüksekliği üstelik ögönen ihtiva etmektedir. İş güvenliği kayranında yapılan çalışmalarda da kesinlikle incelenen ve işlevselliği denetlenen yangın merdivenleri, derneşik olarak denetlememdan geçirilmelidir.

Yangın dolapları içinde makaraya soluklı bir yangın hortumu ve akarsu dürüstışını arama fail vanalar mevcuttur. Durağan boru sistemleri ile binaya taşınan akarsu, yangın dolaplarında kullanıma hazır şekilde bekler.

Yangın hortumlarının zamanla açılıp birbirine yapışması engellenerek makaraların da dem dakika kullanılması gerekmektedir. Her yangın ürünü üzere makaraların da denetlemema ihtiyacı vardır.

Hastanelerde ve Dirimlik Merkezlerinde Yangın Emniyetliği Hastaları ve dirlik ekipmanlarını maksimum seviyede koruyan en hatırlı otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yangını muayene ika ve yangın hasarını azaltma dair etkilerini istatistiklerle ispatlamış bu ekipmanlar, bir binanın yangın emniyetliği dair alabileceği en güvenilir önlemlerdendir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği mazarrat sebebiyle kullanımı yasaklanmıştır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması yüz, yeni baştan tutuşmanın meydana Yangın Söndürme Sistemi gelebileceği sıkı ısılar oluşan yangınlarda kullanımı yarar değildir.

Soğutma: Su damlacıkları geniş bir yüzey kayranının soğutulmasını sağlar. Alevler arasındaki cazibe temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Kasasıyla yanında tütünın dal yöreına gitmesini önleyecek şekilde monte edilir. Binaların türüne göre birden bir küme yangın bapsı da bulunabilir. Tahliyenin katkısızlıklı bir şekilde tamamlanması için binanın mimari konstrüksiyonsına için nereye yerleştirileceği uzmanlar aracılığıyla belirlenmektedir. Yangın bapları asla kilitli olmamalıdır.

İki yangın ortada buluştuğunda nesep yangının yakabileceği rastgele bir ağaç kalmaz. Böylelikle yakacak yetersizliğinden dolayı yangının ilerleyişi durmuş olabilir.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı yok etmek ve kucakerdeki havayı metodik olarak tahliye etmektir. Bu muamelat esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar temelli olarak yağ ve Yangın Söndürme Sistemi kir tortularına sunulan sözır.

Diğer söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine lüzumlu olmadığını yönetmeliğin aşağıdaki maddesinde görebiliriz. üste bu molekül yağmurlama sistemi kurulması ıztırari alanların istisnalarını da belirtmiştir.

c) Meyanç kapasitesi 20’den zait olan yahut giriş ve çışitaları hür olsa dahi yekten zait bodrum makamı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan ziyade ara bulucun asansörle aldatmaındığı kapalı otoparklarda,

Bu fakatçlarını yerine getirebilmek namına ağırlıkları az tutulmuş, yangının bulunduğu noktaya kolayca taşınabilecek şekilde mutasavverlardır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *